A Szekszárd történelmi borvidékén egy sajátos hangulatú szálláshely ahol szeretettel várjuk a kedves kikapcsolódásra vágyókat.

Fogadó a Patkolókovácshoz,Szekszárdon a Fősőváros, Balremető domboldalán évezredek óta lakott (aki nem hiszi járjon utána) történelmi borvidékén a szőlőültetvények között található a város peremén. Lenyűgöző kilátással.
A Fogadó helyén az 1860-as második katonai felmérés térképén már présház található, ez a présházat az évek során többször átépítették és bővíttették ,miközben lakóház és patkolókovács műhely is helyt kapott az épületben. És egy szép napon a mi tulajdonunkba kerül. Szétszedtük, újragondoltuk, így nyerte el mai megjelenését.
Ma a pihenni, kirándulni, kikapcsolódásra vágyó utazókat várja akár, csak szállást, vagy élményekkel teli programokat keres kedves leendő vendégünk.
pl.:borkóstolók,kirándulások,kulturális programok,vízi- és szárazföldi sportolási lehetőségek.
Várja Önt a"Patkolókovács"!

Hat vendégszoba 12 ággyal, konyha, társalgó található a "Patkolókovácsban"
Pasztell szoba:13 m2
a szobához két ágy, zuhanyzó, WC,mosdó,tv tartozik.
Barna szoba:12 m2
a szobához két ágy, zuhanyzó, WC,mosdó, tv tartozik.
Kék szoba:12 m2
a szobához két ágy, zuhanyzó, WC,mosdó, tv tartozik.
Zöld szoba: 18 m2
a szobához két ágy, zuhanyzó, WC,mosdó, tv tartozik.
Levendula (családi) szoba:18 m2
a szobához két ágy,zuhanyzó, WC,mosdó, tv tartozik. A levendula szobából nyílik a "gyerekszoba" 12 m2 két teljes értékű ággyal.
Minden szobához 1 parkoló tartozik mely az épület udvarában található.

A Fogadó a Patkolókovácshoz Szekszárd szobaárai:
A kétágyas szobák: pasztell, barna, kék, zöld 12.800 Ft/éj (6400 Ft/fő) + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj Egyágyas felár 3100 Ft/éj

Levendula (családi) kétágyas szoba innen nyílik a „gyerekszoba” szintén két teljes értékű ággyal.
A 1-2 fő rézére : 17 000 Ft/éj  + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj.  3 fő részére  teljes családi rész : 192 00 Ft/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj.4 fő részére: 25 600 Ft/éj +  idegenforgalmi adó 400 Ft/fő Pótágy : 3500 Ft/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj. Kedvezményeink : 2 éves korig ingyenes, 2-10 éves korig 3.500 Ft/fő/éj.
(18 év alatti illetve 70 év feletti vendégeknek idegenforgalmi adó nincs.)
A programok árait előzetes egyeztetés után tudom megadni. (A fent közölt árak visszavonásig érvényesek.) Bízom benne, hogy Önt vagy barátait, ismerőseit vendégünkként üdvözölhetem!

Üdvözlettel:Mészáros Miklós